Wie ben ik?

 

Mijn naam is Mary-Jane Naerebout, alleenstaand moeder en dierenliefhebber. Ik ben mijn carriere begonnen in de logistiek waar ik altijd met plezier in heb gewerkt. Steeds meer kwam ik in aanraking met mensen die, ondanks hun harde werken, moeite hadden met het halen van het einde van de maand. 

 

Als alleenstaande moeder, met een dochter. weet ik vanuit ervaring dat het niet makkelijk is, zelf moeilijk op tijden. Hoe ga je daar mee om? Dat wist ik niet en hulp was moeilijk te vinden. Mijn leerweg was zeker met vallen en opstaan, maar elke keer leer je weer wat meer. Uiteindelijk is het me gelukt en deze kennis wil ik graag delen. 

 

Ik ben opzoek gegaan naar de beste manier om dit te doen. Ik heb mijn diploma voor budgetcoach gehaald, maar ik had nog het idee dat ik wat miste. Daarna heb ik de opleiding schuldhulpverlening gedaan. Dit voor meer informatie, regels voor toeslagen, wat zijn de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je geld overhoudt in plaats van een stukje maand. Ook hierna was ik nog niet overtuigd. Het is namelijk niet alleen inkomen en uitgaven. Het is ook een manier van denken. Hoe zit je zelf in je vel?  Hoe ga je met de stress om, rondom de disbalans tussen inkomsten en uitgave. Lifecoach is de manier om dat aan te pakken.

 

Wil je meer weten? je kan me bereiken via email, facebook en whatsapp (contact pagina) Heb je liever een persoon aan de telefoon? Bellen mag altijd.